Akatemiajakso

Käytännönläheinen valmennusjakso

Helsinki Sales Academy on työllistänyt myynti- ja markkinointiakatemiassa harjoittelijoita yli 10 vuoden ajan. Akatemian ajatus oli ja on edelleen myös yhteiskunnallinen – tuottaa maahan parempia osaajia ja toisaalta myös parantaa myyntialan mainetta. 

Vuosien aikana harjoittelijoita on valmistunut akatemiasta jo yli 160. Käytännönläheinen, 3-4 kuukautta kestävä akatemiajakso on opiskelunsa päättäville, urasta myynnin ja markkinoinnin parissa kiinnostuneille nuorille erinomainen väylä kohti myyntiuraa. Akatemialaisten uratarinoita löydät täältä.

Helsinki Sales Academy tarjoaa

Viikoittaisen myyntivalmennuksen, monipuolisia työtehtäviä ja projekteja, nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön, jossa sinun näkemyksiäsi arvostetaan sekä loistavan mahdollisuuden verkostoitua ja saada tärkeitä tulevaisuuden kontakteja

Valmennusjakson jälkeen..

Akatemialaisista noin 95 % on saanut jakson jälkeen työpaikan joko meiltä, asiakkaalta tai yhteistyökumppaneilta. Akatemialaisia on työllistynyt eri toimialoille erilaisiin yrityksiin esimerkiksi Atos IT Solutions and Services Oy:lle, Orbis Oy:lle, Optiscan Oy:lle, Alma Media Oyj:lle, Oy Site Logic Ab:lle ja Easyfairs Finland Oy:lle. Työpaikka vaatii kuitenkin näyttöjä harjoittelun aikana, jotta voimme suositella sinua eteenpäin!

Lue lisää B2B-myynnin valmennusjaksosta täältä.

Lue lisää B2B-markkinoinnin valmennusjaksosta täältä.

Kiinnostuitko hakemaan akatemiaan?

Akatemiaan on jatkuva haku. Voit jättää hakemuksen ja CVsi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@helsinkisalesacademy.fi. Kannattaa myös liittyä Helsinki Sales Academyn ylläpitämään Sales Career Finland -LinkedIn-ryhmään, jossa on vinkkejä niin B2B-myynnin ja markkinoinnin työpaikoista, kuin ideointia tuloksellisesta myynnistä. Tervetuloa mukaan!