Tehosta sopimustesi hallintaa Oneflowlla!

OneFlow on kokonaisvaltainen sähköisten sopimusten automatisointityökalu. Sen avulla luot, seuraat ja allekirjoitat sähköisesti sopimuksia verkossa yhdellä turvallisella alustalla. Alusta on suunniteltu koko yrityksen sopimusprosessien automatisointia varten tiimeistä ja osastoista riippumatta. 

Kaikki yhdellä alustalla!

Voit luoda Oneflowhun valmiiksi yleisimpiä yrityksessänne käytettyjä tarjous- ja sopimuspohjia, joita pystyt tapauskohtaisesti muokkaamaan asiakkaan tarpeisiin soveltuviksi. Yrityksesi asiakirjat ovat aina palvelussa käyttövalmiina, mikä takaa myös yritysilmeen yhtenäisyyden.

Oneflow mahdollistaa osapuolten välisen reaaliaikaisen kommunikoinnin sekä asiakirjojen muokkauksen. Voit tuoda prosessiin helposti mukaan sidosryhmiä ja valtuuttaa allekirjoittajia. Sopimusten muokkaus ja tarkistus onnistuu muutamalla painalluksella.

Voit integroida Oneflown esimerkiksi asiakkuudenhallintajärjestelmääsi, jolloin Oneflow täyttää tiedot sopimukseen automaattisesti ja huolehtii siitä, että kaikkien järjestelmiesi tiedot ovat ajan tasalla.

Oneflown eSign toiminto mahdollistaa nopean, helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa erilaisia asiakirjoja. Allekirjoittaminen onnistuu missä ja milloin vain. Nauti mutkattomasta myynnistä, kun teet allekirjoittamisen asiakkaalle helpoksi.

Oneflow nostaa myyntisi toteutumisastetta ja vähentää sopimusten hallinnan aikaa yli 50%:lla!

Helsinki Sales Academy on yksinoikeudella Suomen ensimmäinen Oneflow-kumppani. Hankkiessasi Oneflown kauttamme takaamme nopean ja vaivattoman käyttöönoton sekä kattavan tuen. Katso lisätietoja Oneflow'n ominaisuuksista, hyödyistä ja hinnoittelusta täältä! 

Haluatko nähdä, miten Oneflow toimii?

Ota yhteyttä Olliin puh. +358 50 563 8430 tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.