Väinö, Growth Manager, Helsinki Sales Academy

"Opin perusasioista lähtien monenlaisia asioita myynnin maailmasta, kuten mm. kuinka yritysmaailma toimii, ja kuinka kommunikoidaan sekä toimitaan erilaisissa tilanteissa. Koen, että Akatemiajakso on erinomainen ponnahduslauta yritysmyynnin pariin."

Lue lisää

Jenna, Sales Representative, Wunder Finland Oy

”Toteutin eräälle oppilaitokselle uusasiakashankintaprojektin, jossa sovin tapaamisia potentiaalisten yhteistyöyritysten kanssa. Projekti yllätti kaikkien odotukset ja tapaamisia saatiin sovittua ennätysmäärä. Itsevarmuus kasvoi kaikissa projekteissa, mutta erityisesti tämän superonnistumisen johdosta."

Lue lisää

Sonja, Sales Executive, EasyFairs Finland Oy

”Niille jotka pohtivat hakemista akatemiaan, sanoisin, että HAE! Haasta itsesi ja hyppää mukavuusalueen ulkopuolelle, voit yllättyä positiivisesti. Myös niille, jotka jo tietävät, että myyntityö on oma juttu, akatemiajakso opettaa valtavasti."

Lue lisää

Anja, Markkinointiassistentti, Nordic Progress

”Oli hienoa olla ensimmäinen markkinoinnin akatemialainen ja päästä mukaan osaksi nuorekasta tiimiä. Meillä oli hyvä porukka ja kannustava yhteishenki. Kannustan hakemaan, sillä jakson aikana pääsee paitsi olemaan monenlaisessa mukana, se myös avaa monia mahdollisuuksia.”

Lue lisää