Nordic Sales Enablement

 

 

"Suomen ensimmäinen Sales Enablement -tapahtuma oli hyvin ajankohtainen. Digitaalinen disruptio sekä uudet liiketoimintamallit muuttavat myös myyntiä. Siitä on tullut koko organisaation asia. Kiitos mahdollisuudesta osallistua puhujana."

- Kari Kaario, Managing Director, Digital Nordic Lead, Accenture

 

 

"Sales Enablement oli ajatuksia herättävä, hyvin järjestetty interaktiivinen tapahtuma! Tapahtumassa pystyi jakamaan kokemuksiaan aiheeseen liittyen ja käsiteltiin oikeita aiheita."

- Jutta Joffell, Development Manager, Lähitapiola

 


 
"Tilaisuus oli koulutusorganisaation näkökulmasta loistava paikka, jossa pääsee yhdistämään elinkeinoelämän uusimpia ajatuksia tästä teemasta ja oppilaitosnäkökulmasta tuoda meidän ajatuksia heille. Tapahtuma oli erittäin onnistunut, toi paljon uutta näkökulmaa, verkostoitumista tapahtui ja saimme kontakteja paljon."

- Antti Loukola, Toimitusjohtaja ja rehtori, Business College Helsinki

"Tapahtumassa ihmiset olivat selvästi liikkeellä verkostoitumiskärjellä. Oli helppo muodostaa kontakteja ja käydä mielenkiintoisia keskusteluja osallistujien kanssa."

- Kirsi Laine, Toimitusjohtaja ja psykologi, Master Suomi Oy

 

 

 

"Kiinnostavia kansainvälisiä puhujia. Oli hienoa olla mukana Suomen ensimmäisessä Sales Enablement -tapahtumassa.

-Mikko Karemo, Myynti- ja markkinointijohtaja, Asiakastieto Oy 

 

 

"Helsinki Sales Academyn johdon tilaisuudet ovat aina olleet erinomaisia verkottumis- ja kehittämistilaisuuksia. Olemme olleet myös kumppanina mukana tilaisuuksissa ja saaneet erinomaisia tuloksia myyntimme vauhdittamiseksi. Uusi johdon Sales Excellence Club tarjoaa minulle erinomaisen väylän niin minun kuin yrityksemme kehittämiseen, voin suositella jäsenyyttä Clubissa."

- Jan Aalto, VP Sales & Marketing, Pitney & Bowes Nordic

"Olemme olleet tapahtumakumppaneina sekä Sales Morningissa että Sales Forumissa useamman kerran. Parasta tapahtumissa on verkostoituminen uusien ihmisten kanssa niin spontaanisti, kuin järjestettyjen speed datejenkin välityksellä. Tiimi on ollut innoissaan, kun on päässyt oppimaan uutta mielenkiintoisten puheenvuorojen kautta."

- Pekka Hurme, Radiojohtaja, Business FM

 

"Helsinki Sales Academyn johdon tilaisuudet ovat aina olleet erinomaisia verkottumis- ja kehittämistilaisuuksia. Olemme olleet myös kumppanina mukana tilaisuuksissa ja saaneet erinomaisia tuloksia myyntimme vauhdittamiseksi."

- Jan Aalto, VP Sales & Marketing, Azolver Finland

 

"Olen tuntenut Helsinki Sales Academyn johdon jo useamman vuoden ajan ja olemme toteuttaneet onnistuneita yhteistyöprojekteja. Lisäksi olen osallistunut heidän järjestämiin yritysjohdolle suunnattuihin tilaisuuksiin. On ollut ilo verkostoitua kollegoiden kanssa ja keskustella muun muassa myynnistä ja rekrytoinneista."

- Erkki Lumme, Johtava konsultti, Nordic Progress Oy

 

”Joukkokärsimys yhteisten haasteiden edessä on huippua – on hyvä kuulla kollegoiden kokemuksia ja ratkaisuehdotuksia. Uusien näkökulmien löytäminen joko huippuinspiraattorien tai ryhmän kesken on antoisinta oman koneen huoltoa. Suosittelen lämmöllä Helsinki Sales Academyn johdon tapahtumiin osallistumista.”

- Tuomo Lähdeniemi, Varatoimitusjohtaja, myynti- ja markkinointijohtaja, Fountain Park

 

"Olen toiminut jo usean vuoden ajan yhteistyössä Helsinki Sales Academyn kanssa eri yritysten kautta. Yhteistyö HSA:n kanssa on ollut aina rakentavaa ja olen saanut sekä henkilökohtaisella että yritystasolla monenlaisia hyötyjä yhteistyöstä. ''

- Pete Brusi, CEO, InfoCare Oy