Sales Career

’’Yhteistyö Helsinki Sales Academyn kanssa oli mutkatonta. Rekrytointiprosessi hoidettiin todella ammattimaisesti ja heidän avullaan löysimme hyviä kandidaatteja sekä teimme oikeita valintoja rekrytointiprosessin lopussa. Voin ehdottomasti suositella Helsinki Sales Academya rekrytointikumppaniksi myynnin rekrytointeihin.’’

-Tomi Lehto, CEO, Vetonaula

 

"Helsinki Sales Academy on luotettava ja asiantunteva rekrytointikumppani. Rekrytointiprosessi oli kaikin puolin onnistunut. Olimme koko ajan tietoisia prosessin etenemisestä ja heidän avullaan löysimme erinomaiset uudet tiimiläiset. HSA:lla on käytössään oma laaja osaajien verkosto, josta mekin hyödyimme."

- Hannele Wolf-Mannila, Kaupallinen johtaja, Finnkino Oy

 

 ''Helsinki Sales Academyn tehokkaan ja toimivan rekrytointiprosessin myötä olemme löytäneet erinomaisia kandidaatteja ja osaajia meille. Yhteistyö akatemian kanssa on ollut asiantuntevaa, jouhevaa ja juuri meidän tarpeisiimme räätälöityä. Voin lämpimästi suositella heitä, mikäli tarvetta on ketterälle ja osaavalle rekrytointikumppanille.''

-Teija Parkkonen, Hr Business Partner, Atos It Solutions and Services Oy

 

 

 

’’Helsinki Sales Academy pystyi ratkaisemaan rekrytointitarpeemme nopeasti, asiantuntevasti ja joustavasti. Olimme koko ajan tietoisia prosessin statuksesta ja juuri meille oikea tekijä löydettiin. Prosessiin kuului kahden kuukauden mittainen valmennusjakso ennen meille siirtymistä. Kaiken kaikkiaan yhteistyö Helsinki Sales Academyn kanssa on ollut sujuvaa ja ammattimaista, ja tarkoituksenamme on jatkaa sitä tulevaisuudessakin.”

- Markus Kaikkonen, Optiscan Oy

 

 

 

”Helsinki Sales Academyn avulla saimme rekrytoitua meille sopivan henkilön jälleenmyyntitiimiimme. Haku oli haasteellinen, sillä halusimme löytää henkilön, jolla on kykyä jälleenmyyntiyksikön kehittämiseen, myyntityöhön sekä tarvittaessa kädentaitoja asennuksiin. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja voimme lämpimästi suositella Sales Academya erilaisiin myynnin rekrytointeihin.”

 - Timo Tikkanen, CEO, Burkert Finland Oy

 

  

"Helsinki Sales Academy on toiminut useamman kerran kumppaninamme B2B-myyjien rekrytoinneissa. Olemme saaneet juuri meille sopivat osaajat, jotka ovat käyneet ansiokkaasti läpi HSA:n järjestämän myynnin valmennusjakson. Jakson aikana kontaktoitiin meille potentiaalisia asiakkaita sekä kerättiin tulevaisuuden jatkokontakteja. Projekti mahdollisti tehtävään ja meihin perehtymisen jo ennen varsinaista aloitusta. Sekä rekrytoinnit että projektit ovat olleet onnistuneita, joten jatkamme mielellämme yhteistyötä tulevaisuudessa.''

- Jani Linna-Aro, CEO, Orbis Oy

 

  

"Olemme käyttäneet Helsinki Sales Academy Oy:tä useamman kerran, kun on ollut tarve palkata henkilöitä myyntiin. Yhteistyö on sujunut todella vaivattomasti ja selkeästi. Koko rekryprosessien ajan meitä on pidetty ajan tasalla prosessien etenemisestä. Meille on syntynyt tunne, että asiakkaalle todella halutaan löytää paras mahdollinen kandidaatti. Tämä on näkynyt muun muassa tarkkoina kysymyksinä ja selvityksinä siitä, mitä haetaan ja miksi, sekä taustakartoituksena millainen työyhteisö on kyseessä."

- Tiia Paananen, Head of Sales, EasyFairs Finland Oy

  

"Helsinki Sales Academy on toiminut jo pidempään kumppaninamme B2B-myyjien rekrytoinneissa. Heidän avulla olemme löytäneet hyviä kandidaatteja sekä sitä kautta tehneet oikeita valintoja rekrytointiprosessin lopussa. Rekrytointikumppanina Akatemia on luotettava ja ammattitaitoinen. Rekrytointien lisäksi olemme toimineet useampana vuonna Sales Morning -tapahtumassa yhteistyökumppanina."

- Tanja Sepponen, HR and Office Manager, Pitney Bowes Oy


Työnhakijakokemuksia 


”Kun näin työpaikkailmoituksen LinkedInissä, mielenkiintoni tehtävää kohtaan heräsi välittömästi. Ilmoitus oli kirjoitettu kattavasti ja siitä sai hyvän kuvan työtehtävästä. Prosessi eteni järjestelmällisesti ja huomasi, että siihen oli valmistauduttu huolella. Helsinki Sales Academyn rekrytoijista tuli ammattimainen kuva.”  

- Eveliina, Area Sales Manager, mediamyynti

"Minusta hakuprosessi meni kaikin puolin sujuvasti ja siinä aikataulussa, kun luvattiin. Helsinki Sales Academy toi kiitettävästi esiin haastattelussa työtehtävään ja kohdeyritykseen liittyvät asiat, jotka vain vahvistuivat, kun olin kohdeyrityksessä haastateltavana. Suosittelen!"

- Janne, Account Manager, konttorikoneiden ja -laitteiden tukkukauppa

"Olin erittäin tyytyväinen rekrytointiprosessiin. Kaikki sujui mutkitta ja vaivattomasti. Erityisen hyvänä pidin Helsinki Sales Academyn tilannetiedottamista: tiesin koko ajan missä mennään ja mitä oli tulossa, vaikka prosessia edistettiin kesälomakautena." 

- Valtteri, asiantuntijamyyjä, digitaaliset ratkaisut & konsept